Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

Έξοδα αποστολής

  • Όλες οι παραγγελίες αξίας άνω των 150 € αποστέλλονται Δωρεάν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.
  • Όλες οι υπόλοιπες αποστολές χρεώνονται με 4,70 ευρώ (για πληρωμές αντικαταβολή + 2,80 ευρώ).
  • Όλες οι παραγγελίες προς την Κύπρο χρεώνονταο με 19,90€, την  Ευρώπη 38,90€, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία 60,90 € ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

 

 

Τρόποι αποστολής:
Συνεργαζόμαστε με την Speedex, τα  ΕΛΤΑ, ELTA COURIER και με μεταφορικές εταιρίες για τις παραγγελίες ανάλογα την περιοχή του παραλήπτη.
Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας.

 

 

Ασφάλιση:
Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει από τις εγκαταστάσεις της ANGELS COUTURE μέχρι την στιγμή της παράδοσης.
Η Παράδοση/Παραλαβή θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως στις περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του/των προσώπου/ων αυτού/ών θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής.
Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης  παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει  υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό απωλεσθεί , τότε η ANGEL COUTURE θα σας επιστρέψει πλήρως τα χρήματά σας.

 

 

Φόροι:
Εάν έχετε αιτηθεί να γίνει παράδοση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε δεν θα επιβαρυνθείτε με δασμούς ή περαιτέρω φόρους. Εάν είστε πελάτης από χώρα μη μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ίσως χρεωθείτε με δασμούς κατά τον τελωνειακό έλεγχο. Δεν έχουμε την ευθύνη αυτών των επιβαρύνσεων ούτε είμαστε σε θέση να προβλέψουμε το ύψος τους. Επιπλέον, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι διασυνοριακές  παραδόσεις υπόκεινται σε έλεγχο από τις τοπικές τελωνειακές αρχές.